Wat is Spiritueel Ontwaken?

Een spirituele ontwaking is een unieke persoonlijke ervaring die makkelijk, gracieus,  en mooi kan zijn, het kan echter ook heel uitdagend en heel moeilijk zijn. Alle ontwakingsprocessen bevinden zich binnen dit spectrum, en zelfs de mooiste hebben hun uitdagingen en de meest moeilijke hebben schoonheid in zich. Ik ben in mijn leven door twee spirituele ontwakingsprocessen gegaan. De eerste in 1991, was mooi en magisch. Er waren wel uitdagingen maar het was hoofdzakelijk een inwijding in synchroniciteit en flow. Ik heb vele spirituele meesters en channelers  ontmoet die zeker nog 20 jaar onderdeel uitmaakte van mijn spirituele reis. De tweede was in 2010 en dat was meer een duistere nacht van de ziel ervaring die zo’n 5 jaar duurde.
Als jij door een ontwakingsproces gaat, dan is deze video een leidraad voor je die je kan ondersteunen in jouw proces.
.

Ascentie Nieuws; Het Spectrum van Spiritueel Ontwaken. from Steve Nobel on Vimeo.

(Visited 414 times, 1 visits today)