Slide
Blog Posts

Ascentie Nieuws; Het Spectrum van Spiritueel Ontwaken.

Wat is Spiritueel Ontwaken?

Een spirituele ontwaking is een unieke persoonlijke ervaring die makkelijk, gracieus, en mooi kan zijn, het kan echter ook heel uitdagend en heel moeilijk zijn. Alle ontwakingsprocessen bevinden zich binnen dit spectrum, en zelfs de mooiste hebben hun uitdagingen en de meest moeilijke hebben schoonheid in zich. Ik ben in mijn leven door twee spirituele ontwakingsprocessen gegaan. De eerste in 1991, was mooi en magisch. Er waren wel uitdagingen maar het was hoofdzakelijk een inwijding in synchroniciteit en flow. Ik heb vele spirituele meesters en channelers ontmoet die zeker nog 20 jaar onderdeel uitmaakte van mijn spirituele reis. De tweede was in 2010 en dat was meer een duistere nacht van de ziel ervaring die zo’n 5 jaar duurde.
Als jij door een ontwakingsproces gaat, dan is deze video een leidraad voor je die je kan ondersteunen in jouw proces.
.

Ascentie Nieuws; Het Spectrum van Spiritueel Ontwaken. from Steve Nobel on Vimeo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About the author...

Picture of Steve Nobel

Steve Nobel

I am the author of 6 non-fiction books, the most recent being a free Ebook entitled ‘Starseeds’ and my latest published book is 'The Spiritual Entrepreneur'. I was a director of a not for profit spiritual organisation called Alternatives (based in St. James’s Church, Piccadilly, London W1) for 13 years, leaving on the Winter Solstice of 2012. Subsequently, I began my own healing and awakening work. I created a healing system called Soul Matrix Healing for Starseeds. I have created a library of free resources including meditations and transmission to help Starseeds. These are are freely available on this website and on my YouTube channel. These meditations and transmissions are played all over the world and so far, the platform has over 172K subscribers. I regularly runs events in the UK.

Sharing is caring

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email
Skype

Read more like this...

Golden Lemuria Transmission: Remembering What Has Been and What Will Come Again.

As the light increases on the planet, many Starseeds are remembering lifetimes in Golden Lemuria. This is all part of the awakening process and bringing heaven once again to this earth-plane. This transmission will assist you in remembering your participation in Golden Lemuria. This in turn will assist you in stepping more gracefully into the higher frequencies of light in this time of transition from dark to light on the planet.

Read More »