Slide
Posts

Ascentie Nieuws; Het Spectrum van Spiritueel Ontwaken.

Wat is Spiritueel Ontwaken?

Een spirituele ontwaking is een unieke persoonlijke ervaring die makkelijk, gracieus, en mooi kan zijn, het kan echter ook heel uitdagend en heel moeilijk zijn. Alle ontwakingsprocessen bevinden zich binnen dit spectrum, en zelfs de mooiste hebben hun uitdagingen en de meest moeilijke hebben schoonheid in zich. Ik ben in mijn leven door twee spirituele ontwakingsprocessen gegaan. De eerste in 1991, was mooi en magisch. Er waren wel uitdagingen maar het was hoofdzakelijk een inwijding in synchroniciteit en flow. Ik heb vele spirituele meesters en channelers ontmoet die zeker nog 20 jaar onderdeel uitmaakte van mijn spirituele reis. De tweede was in 2010 en dat was meer een duistere nacht van de ziel ervaring die zo’n 5 jaar duurde.
Als jij door een ontwakingsproces gaat, dan is deze video een leidraad voor je die je kan ondersteunen in jouw proces.
.

Ascentie Nieuws; Het Spectrum van Spiritueel Ontwaken. from Steve Nobel on Vimeo.

Sharing is caring

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email
Share on skype
Skype

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

About the author...

Steve Nobel

Steve Nobel

I am the author of 5 non-fiction books, the most recent is a free Ebook entitled ‘Starseeds’. I was a director of a not for profit spiritual organisation called Alternatives (based in St. James’s Church, Piccadilly, London W1) for 13 years, leaving on the Winter Solstice of 2012. Subsequently, I began my own healing and awakening work. I created a healing system called Soul Matrix Healing for Starseeds. I have created a library of free resources including meditations and transmission to help Starseeds. These are are freely available on this website and on my YouTube channel. These meditations and transmissions are played all over the world and so far, the platform has over 104K subscribers. I regularly runs events in the UK, Europe and the US.

Read more like this...

Affirmations: I Am a Clear and Pure Channel for the Light”

“I am a clear and pure channel for the light. I open to a higher light. This light is the essence of my divinity. I am light within a body of matter. I surrender to the light, this higher light. This light of pure spirit, of source energy, this light of my Higher Self. The light that vibrates within, that vibrates at a higher frequency of joy and love…”

Read More »