Slide
Blog Posts

Meditatie Voor Psychische Bescherming

‘Welkom bij deze meditatie van Steve Nobel. Deze meditatie is voor psychische bescherming. De tekst is vertaald en ingesproken in het Nederlands door Meike Klomp van PraktijkMaran’”

Meditatie Voor Psychische Bescherming from Steve Nobel on Vimeo.

Stel je open, verzacht en adem…
Ga zitten in een open lichaamshouding en met een open geest. En stel je voor dat je licht inademt uit het universum dat om je heen is…licht…
Ennnn als je uitademt laat je los…laat dat wat je niet langer meer dient los zowel lichamelijk, emotioneel als psychisch.
Adem in en laat het licht binnenstromen, adem uit en laat los…
En op een inademing kijk je naar het Noorden voor je en roep je Aartsengel Uriel op om voor je te verschijnen. Het symbool van Aartsengel Uriel is een gouden pentagram omringt door de energie van robijn rood vuur. Zie het pentagram voor je. Voel de beschermende kracht van dit symbool!

En aan de rechterkant vanuit het Oosten verschijnt Aartsengel Raphael. Het symbool van Raphael is de caduceus en de energie van deze engel is smaragd groen. Raphael beschermt het veld aan je rechterzijde met zijn aarde energie.
Aan je achterzijde verschijnt Aartsengel Michael uit het Zuiden. Aartsengel Michael beschermt je rug. Engel van het vuur, de beschermende strijder. Zijn symbool is het zwaard gehuld in staal blauwe energie.
En tot slot verschijnt Aartsengel Gabriel aan je linkerkant. Aartsengel van het water. Hij laat een waterval van licht stromen in elke richting rondom je lichaam tot 30 centimeter. Laat alle schaduwen uit je lichaam en uit je energieveld wegspoelen. Een diamant witte waterval van energie stroomt door je lichaam en je energie veld.

De 4 engelen om je heen. Roep dan Aartsengel Metatron en Sandelphon aan. Zij zijn de Aartsengelen van de vertikale lijn door je lichaam en je aura.

Eerst opent Metatron je kruin chakra. Hij opent je chakra als een bloem. Stel je voor dat er een prachtige bloem opent, blaadje voor blaadje. Metatron vult deze bloem met licht in alle 12 lagen en dimensies van je chakra. Vraag dan aan Metatron deze bloem te sluiten als een knop!
Uriel beschermt deze knop met zijn pentagram gehuld in robijn rood vuur als een zegel. Sluiten, verzegelen, beschermen.

Metatron opent het derde oog als een bloem. Het derde oog midden op je voorhoofd wordt gevuld met licht. Licht in alle 12 lagen en dimensies…
En dan sluit hij het derde oog als een knop! Uriel verzegelt deze knop met zijn gouden pentagram gehuld in robijn rood licht. Hij verzegelt, sluit en beschermt deze knop aan de voorkant en de achterkant van het chakra.

Metatron opent het keel chakra als een bloem. Een prachtige bloem met blaadjes die gevuld worden met licht in alle 12 lagen en dimensies. En dan sluit hij het chakra als een knop. Uriel verzegelt, sluit en beschermt de knop met zijn in robijn rood vuur omhulde pentagram. Hij beschermt de voor en de achterzijde van de keel.
En dan opent Metatron het hart. Hij opent het hart als een bloem en vult het met licht in alle 12 lagen en dimensies…
En dan sluit het hart als een knop en Uriel sluit de knop met het gouden pentagram met robijn rode energie. Sluit het hart, verzegelt en beschermt het hart aan voor- en achterkant.

Aartsengel Sandelphon opent het basischakra. Opent de basis en vult het met licht in alle 12 lagen en dimensies. En dan sluit hij het chakra als een knop.
Aartsengel Uriel projecteert het symbool van het gouden pentagram, het vlammend robijn rode symbool onder de knop. Beschermend. Uriel verzegelt de knop van het basis chakra.
Ennn Sandelphon opent het tweede chakra, het heilige energie chakra en opent een prachtige bloem en vult het met licht in alle 12 lagen en dimensies. En hij sluit de bloem als een knop. Uriel plaatst het pentagram stralend in robijn rood licht rond de knop. Beschermt en verzegelt het chakra zowel voor als achter.

Sandelphon opent de zonnevlecht, de solar plexus als een bloem. Hij vult deze prachtige bloem met licht in alle 12 lagen en dimensies. Ennn dan sluit hij de bloem als een knop. Uriel beschermt en verzegelt de knop met zijn gouden pentagram. Het robijn rode vuur sluit het chakra aan de voor- en achterzijde.

Nu zijn alle 7 chakra’s in het lichaam beschermt en verzegelt door het symbool van het gouden pentagram met vlammend robijn rode energie eromheen.

Aartsengel Sandelphon legt een fluwelen donkerblauwe mantel om je heen. De kap van de mantel beschermt je hoofd en de rest van de mantel wordt om je heen gewikkeld. Beschermt je derde oog en je keelchakra.
Hij wikkelt de fluwelen mantel om je lichaam en sluit alle chakra’s in je lichaam. De mantel wikkelt zich om je benen en beschermt je hele lichaam en je voeten. De fluweel donkerblauwe mantel beschermt ook je armen en je handen.

Voel deze bescherming:
Alle chakra’s gesloten en verzegelt!
De donkerblauwe fluwelen mantel om je heen
Deze bescherming kun je altijd aanroepen en verwijderen wanneer jij dat wil!
Als je de bescherming niet langer nodig hebt dan
Verwijder je de mantel en sta je toe dat alle chakra’s zich weer openen als een bloem!
Als je deze meditatie regelmatig doet, dan gaat het steeds makkelijker.
Zodra je bescherming nodig hebt, sluit je je chakra’s als een knop verzegelt door Uriel en wikkel je jezelf in de donkerblauwe fluwelen mantel.

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

About the author...

Picture of Steve Nobel

Steve Nobel

I am the author of 6 non-fiction books, the most recent being a free Ebook entitled ‘Starseeds’ and my latest published book is 'The Spiritual Entrepreneur'. I was a director of a not for profit spiritual organisation called Alternatives (based in St. James’s Church, Piccadilly, London W1) for 13 years, leaving on the Winter Solstice of 2012. Subsequently, I began my own healing and awakening work. I created a healing system called Soul Matrix Healing for Starseeds. I have created a library of free resources including meditations and transmission to help Starseeds. These are are freely available on this website and on my YouTube channel. These meditations and transmissions are played all over the world and so far, the platform has over 172K subscribers. I regularly runs events in the UK.

Sharing is caring

Facebook
Twitter
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email
Skype

Read more like this...