“Cand avem atasamente fata de alte persoane – sau probleme cu ele – se pot forma legaturi energetice si fie ca le spunem corzi sau cordoane, au aceasta proprietate, de a ne tine inlantuiti – lucru care se observa cu usurinta in viata noastra, atat in plan mental, dar mai ales emotional.

Corzile sau cordoanele energetice ne pot conecta la oricine, nu numai la membrii familiei. Ele pot fi puternice, deopotriva cu cei din familia noastra, cu persoane iubite din prezent, dar si cu fosti prieteni si fosti iubiti/ iubite, actuali sau fosti prieteni sau colegi de serviciu, parteneri de afaceri sau diverse proiecte – in esenta cu toti cei cu care avem legaturi de sange, schimburi energetice, sexuale si in principal oriunde exista o proiectie puternica de energie negativa.

In acest mod putem avea de asemenea, corzi energetice care ne conecteaza la grupuri precum corporatii, sisteme juridice sau financiare, biserici sau grupuri spirituale. Este important sa eliberam aceste corzi sau cordoane energetice, deoarece ele ne pot mentine intr-o vibratie negativa, sau fac in asa fel incat sa continuam a prelua energii negative create in relatie cu persoana sau grupul in cauza.

Prin acest instrument realizat prin tehnologia fizioacustica de sunet si lumina, asa cum ne spune Steve Nobel, avem ocazia sa dizolvam de asemenea si acordurile psihice negative, contractele incheiate in aceasta viata, sau in alte linii de timp, care ne fac vulnerabili la corzile energetice create. Acest lucru NU inseamna neaparat ca persoanele respective pleaca din viata noastra, ci ca dizolvam atasamentele create.”

Voce: Liliana Stanciu

 

(Visited 68 times, 1 visits today)