Dit is de vertaling van Steve Nobels (thesoulmatrix.com) eenheidsbewustzijn affirmaties, vertaald en ingesproken door Fanny van der Horst van De Lichtkracht academie.nl

IK ben eenheidsbewustzijn.

Ik ben een goddelijke uitdrukking van liefde, ik ben licht in een menselijk lichaam. dit licht doordringt elke cel van mijn lichaam. deze liefde, dit licht doordringt mijn botten en bloed, dit licht vult elk orgaan in mijn lichaam op, dit licht doordringt mijn zenuwstelsel, dit licht doordringt mijn hormoonstelsel. Dit licht doordringt mijn spijsverteringsstelsel en tilt mijn trilling naar hogere frequenties van mogelijkheden. Ik ben licht.

Dit licht verruimd mijn realiteit, opent nieuwe deuren terwijl oude deuren zich sluiten. Nu ik me uit lagere frequenties van angst en af gescheiden zijn beweeg, weet ik dat ik met elke vezel van mijn wezen één ben met mijn Hogere Zelf, ik ben één met mijn Monadische Zelf. Ik ben één met God, de Godin en het Al. Door dit licht, in deze liefde, word ik uit het lagere opgetild naar het hogere. De hogere realiteit is hier. Het ontstaat nu. Ik laat oude 3D-overtuigingen van afgescheiden zijn los en omarm het 5D-eenheidsbewustzijn. Ik ben eenheidsbewustzijn.

Dit eenheidsbewustzijn is niet nieuw, het is iets dat lang vergeten was op aarde. Nu is het tijd om het mij weer te herinneren, nu is het tijd om wakker te worden. Ik ervaar goddelijke liefde, ik ervaar goddelijke leiding, ik ontwaak in een nieuwe wereld waarin het universum mij de weg wijst, waar elke stap in liefde wordt begeleid, in het licht wordt gezet, waarbij de volgende stap altijd helder is.

 

 

Ik ben eenheidsbewustzijn.

Dit is een nieuwe- en tegelijkertijd heel oude staat van zijn. Dit bewustzijn is oplossingsgericht, ik focus me op de hoogste mogelijkheden, mijn grootste dromen. Terwijl ik dit doe, verdwijnen al mijn blokkades en problemen, want problemen zijn een illusie in mijn nieuwe staat van bewustzijn. Ze zijn gecreëerd in mijn verleden en verdwenen in mijn heden. Nu staan er geen obstakels meer in de weg, alle weerstand tegen mijn weg heb ik losgelaten, in dit nieuwe licht is de weg vrij, want openheid is mijn natuurlijke staat van zijn, waar ik opensta, ontstaat flow.

Ik ben eenheidsbewustzijn.

Mijn lichaam en geest zijn volledig in afstemming met het universum en ik ben altijd in de flow. Ik stroom over van levensenergie en het leven stroomt overvloedig door mij heen. Het universum is vol overvloed. Ik beweeg moeiteloos voorbij alle uitdagingen en met elke uitdaging stuur ik mezelf vloeiend bij. Ik word steeds vindingrijker. In deze flow vertrouw ik op de hogere macht die mijn ziel begeleidt. In deze stroom is er geen ruimte voor worsteling of schaarste.

Schaarste hoort bij het verdwijnende 3D-angstparadigma. Samen creëren we een nieuwe energetisch blauwdruk voor wereldwijde overvloed. Ik laat alle zorgen los over geldzaken, omdat ik weet dat ik onmetelijk rijk ben. Alle dingen worden aangetrokken door bewustzijn, ik trek ervaringen en situaties aan die mijn hoogste goed dienen, mijn grootste vreugde, mijn grootste genoegen, mijn hoogst mogelijke groei. Geld is een vanzelfsprekend aspect van mijn reis, geld dient mij, in plaats van dat de angst voor tekort mij overheerst. Geld helpt me hogere niveaus van vreugde te verwezenlijken, naar grotere hoogten van liefde, naar grotere hoogten van persoonlijke kracht, naar grotere hoogten van dienstbaarheid.

Ik ben eenheidsbewustzijn.

Eenheidsbewustzijn ankert mij in het nu. Ik ben helder en doelgericht. En op dit moment is alles goed. Ik ben dankbaar voor dit moment. Ik aanschouw mijn gedachtestroom. Ik aanschouw hoe emoties door mij heen stromen. Ik ben niet gehecht aan mijn gedachten en gevoelens. Ik accepteer en omarm alle ervaringen, alles komt tot mij voor mijn hoogste goed, mijn grootste lessen. Ik laat makkelijk en moeiteloos los wat me niet dient. Mijn hart stroomt over van vreugde en liefde in dit kostbare moment.

Ik ben eenheidsbewustzijn.

In dit bewustzijn van eenheid ben ik één met al het leven en tegelijkertijd ben ik een uniek wezen. Mijn lichaam is een tempel van licht. Mijn energievelden zijn heilig en staan onder mijn toezicht. Ik eer mijn lichaam en mijn innerlijke licht. Ik eer mijn gevoelens en die van anderen. Ik accepteer mezelf en mijn levenspad. Elke cel van mijn lichaam vibreert van energie en gezondheid. Mijn energieveld is sprankelend en vloeiend.

Ik ben eenheidsbewustzijn.

Ik ben energie meester. Ik stuur energie in richtingen die mijzelf en anderen dienen. Mijn energie licht iedereen die ik ontmoet op. Door dit te doen, geef ik mijn energie niet weg ten koste van mezelf, want mijn energie wordt direct aangevuld door de bron. Ik adem vrede en dankbaarheid in en adem chaos en verwarring uit. Ik adem liefde in en disharmonie uit. Ik adem licht in en lagere astrale energieën uit. Ik ben geliefd en beschermd hier op aarde. Ik ben geliefd en beschermd door vele energetische helpers. Engelen leiden mijn stappen en gidsen lopen met mij mee. Ik ben geliefd en ik word gesteund door een onmetelijk bewust universum.

Ik ben eenheidsbewustzijn.

In dit bewustzijn zijn alle trillingsfrequenties in mijn energievelden verhoogd. Mijn chakra-systeem verschuift van 3d naar 5d. Mijn spirituele waarneming verruimt zich. Ik kan meer licht in mijn lichaam opnemen en vasthouden. Mijn zenuwstelsel kan meer licht absorberen. Ik drink licht in daarom heb ik minder materie nodig om me goed te voelen. Ik laat verdichting van materie los. Ik ben een kristallijn wezen van licht.

Ik richt me op een hogere intensiteit van licht. Ik ben buitengewoon vindingrijk. Ik breng het nieuwe. Ik creëer een nieuwe realiteit. Ik werk mee aan het ontstaan van een nieuwe wereld.

(Visited 580 times, 1 visits today)