De draken zijn wakker en willen worden gehoord. In deze tijd van transitie van 3D- naar 5D-bewustzijn, willen de draken in contact zijn met ons Starseeds.
Draken helpen ons om ons licht te belichamen op aarde en in ons volle potentieel te staan, zodat we de hemel op aarde kunnen creëren.

Een manier om jezelf af te stemmen op de energie van draken, is door hun klanken, hun lichttaal te laten klinken via jouw stem. Via deze klankheling (soundhealing) verbinden we ons met draken en met het lichtgrid om de aarde. De draken brengen de blauwe straal en de energie van Sirius met zich mee en verbinden deze aan het grid van Moeder aarde en het element water.

Het is zo belangrijk om de aarde heling te geven en de energie van draken daarvoor aan te wenden. Deze krachtige lichtwezens brengen een enorme hoeveelheid liefde naar de aarde. Ze dragen ook bij aan de heling van het Goddelijke Vrouwelijke (Divine Feminine) in klanken die wel gemaakt kunnen worden, maar meestal niet te horen zijn. In het terugbrengen en activeren van al deze elementen samen via klankheling, vindt er heling en activatie van de drakenkracht plaats.

 

 

(Visited 510 times, 1 visits today)