Ja i sveprožimajuća svetlost izvorne energije smo jedno,
Ja i sveprožimajuća ljubav izvorne svetlosti smo jedno,
jedno sa snagom izvorne energije koja prožima sva živa bića, jedno sa izvorom ljubavi koja prožima čitav život.
Svetlost/Ljubav —– Ljubav/Svetlost su sile koje spajaju, sile koje leče.

Ja i te sile smo jedno, jedno sa većom svetlošću, većom ljubavlju svemira.
To su sile koje otvaraju i čiste dalji put.
Put sa velikim brojem sila je otvoren, te sile mi pomažu, možem ih i pozvati u ovom periodu rastuće 3D dimenzije zemlje.
Snage anđela vodite i štitite me od senki, uništenja i iluzija ovog sveta.
Anđeli svetlosti očistite put, očistite moje energetsko polje od senki iluzije. Te senke su deo 3D igre razdvajanja savesti.

Sad se završava stara igra svetla i tame. Vreme je da se prevaziđu stare senke, vreme je da se prevaziđu sve stare vibracije i zavisnosti. U tom svetlu sve želje za razdvajanjem nestanu.
Pošto u svesnosti ne postoji ništa odvojeno, ništa od čega bi strahovali, ništa što nas odvaja od srca i uma večnog svetla.

U tom svetlu su sile anđela koje su deo proizvoda univerzalne matrice svetlosti, te sile čuvaju dimenzionalne portale.
Iza sebe ostavljam dimenzije senki i ulazim u dimenziju svetlosti. Napuštam sve ugovore koji me povezuju sa svetom 3D senki. Došlo je vreme da zagrlimo oktave svoje duše
Moj viši ja je uz mene, moj viši ja je moj lični čuvar, čuvar koji mi pokazuje put do viših dimenzija svetlosti, viših dimenzija života.
Čuvar je okupio grupe anđela koji mi osvetljuju put. Anđeli su uz mene na svakom koraku. Arke anđeo Rafael je sa zelenom svetlostnom zrakom ispred mene, arke Anđeo Mihael sa električnom plavom silom je sa moje desne strane, izza mene je arke anđeo Gabriel sa dijamantskim belim zrakom, a sa leve strane je sa rubinski crvenom vatrom arke anđeo Uriel.

Svetlosni anđeli me okružuju plamenom i grle me. Moje energetsko polje pleše na višim oktavama svetlosti i ljubavi.
Izned mene je Metatron sa zlato belom Hristovom mrežom, ispod mene Sandalfon sa kristalnom zemljanom mrežom. Sunčana gaja cirkuliše i otvara se u meni. Svi moji energetski vrtlozi/čakre nadgrađene su u toj svetlosti, otvoren/otvorena sam svetlosti, otvoren/otvorena sam vođenju. Anđelske sile svetlosti su putokaz iz iluzije i u svakoj dilemi me usmeravaju na pravi put.
Anđeli ultra ljubičaste vatre čiste moje telo od kosti i krvi. Anđeli ultra ljubičaste vatre čiste moje energetske vrtloge čiste svaki korak koji napravim na ovom svetu, čiste moju realnost.
Anđeli turkizno roze boje zrače bezuslovnu ljubav, ljubav bez uslova, ljubav bez očekivanja bilo čega zauzvrat, zato što ljubav podiže, leči, ljubav je put, istina, ljubav prema sebi do naše stvarnosti, do svih koje poznajemo.
Put je otvoren, put je svetlost, put rasta ulazi u novu zračnu spiralu.

 

 

Afiramcije Izvorne Energije, Ljubav Anđela from Steve Nobel on Vimeo.

(Visited 339 times, 1 visits today)